Igienizare aer conditionat auto cu ozon

Putini stiu ca ozonul este cel mai puternic oxidant si dezinfectant, de sute de ori mai puternic decat clorul. Acesta distruge bacteriile si virusii, elimina mirosurile neplacute din aer, mucegaiul si ciupercile. Igienizarea climei auto cu ozon are numeroase beneficii, printre care si eliminarea mirosului de fum de tigara, de ars si a altor mirosuri neplacute specifice utilizarii automobilului.

Turbocon ofera incepand de astazi si servicii de igienizare habitaclu cu ozon. Generatoarele noastre de ultima generatie sunt concepute special pentru igienizarea instalatiei de climatizare din interiorul autoturismelor.  Mirosurile neplacute sunt indepartate complet, si impreuna cu ele si virusii si bacteriile aferente. In acelasi timp, contorizam electronic timpul de ozonificare, concentratia de ozon si timpul de expunere. Fara ultraviolete, fara a adauga chimicale si fara reziduuri de ozon, acesta descompunandu-se in oxigen ulterior.

Pentru cei interesati de procesul chimic prin care se realizeaza igienizarea aerului conditionat cu ozon: Ozonul reprezinta o forma foarte activa de oxigen expus la un camp de energie inalta. Acesta este instabil, cel de-al treilea atom atasandu-se de moleculele de miros, bacteriile si virusurile si oxidandu-le. Iar ozonul revine la oxigen dupa ce este folosit, ceea ce il face 100% ecologic.

Fiind otravitor in forma concentrata, igienizarea aerului conditionat auto se face cu masina goala, de catre personal autorizat, cu echipamente speciale. Toate se regasesc la Turbocon, impreuna cu multe alte servicii dedicate bunastarii autoturismului dumneavoastra. Operatiunea dureaza aprox. 30 de minute iar pretul este 70 de lei. Va asteptam !

Pentru programari, intrebari sau alte informatii ne puteti contacta la Tel.: +40724.011.968 , la adresa de email: office@turbocon.ro

sau

completati formularul de contact si va vom raspunde in cel mai scurt timp.