fbpx

Reparatii si reconditionari geamuri

Aveti acasa, la birou sau la sediul firmei dumneavoastra geamuri zgariate, ciobite sau patate? Indiferent ca este vorba despre zgarieturi pe o vitrina, geamul unei usi sau o oglinda, ne puteti apela cu incredere. Expertiza Turbocon se aplica oricarui geam. Un singur telefon este suficient si o echipa de experti se va deplasa la locatia dumneavoastra pentru solutionarea problemei. Nu trebuie sa va faceti griji pentru costurile mari asociate inlocuirii integrale a unui geam. De cele mai multe ori nici demontarea acestuia nu este necesara, astfel incat evitati perturbarea activitatii de zi cu zi.

Turbocon SRL repara si reconditioneaza orice tip de geam, indiferent de marca. Contactati-ne telefonic si vom stabili detaliile necesare pentru o deplasare la sediul dumneavoastra. Lucrarea este efectuata in aceeasi zi.

Pentru programari si alte informatii

De ce Turbocon pentru reparatia si reconditionarea geamurilor?

  • Zgarieturile sunt eliminate perfect
  • Geamurile sunt readuse la calitatea initiala
  • Geamul nu trebuie inlocuit in totalitate
  • Lucrarea este realizata in ziua programarii. In functie de marimea suprafetei, procedeul dureaza intre 1h si 8h
  • Zgarieturile sunt eliminate in totalitate fara a exista un pericol sa apara iar
  • Folosim cele mai noi utilaje si consumabile, aceeasi tehnologie GlasWeld care ne recomanda pentru reparatii parbrize.
 

Pentru reparatii si reconditionari geamuri zgariate, ciobite sau avariate, contactati-ne cu incredere. Veti beneficia gratis de consultanta noastra. Preturile, desi variaza in functie de anvergura si complexitatea lucrarii, reprezinta o fractiune din costul inlocuirii integrale. Iar in ceea ce priveste timpii de executie, nu veti astepta niciodata cu zilele sau saptamanile dupa componente, lucrarea este efectuata pe loc.