fbpx

Reparatii ciobituri parbriz

Reparam orice fel de ciobituri ale parbrizului, indiferent de model sau marca, pe loc, si pentru acelasi pret. Procesul de schimbare a parbrizului se poate dovedi unul anevoios si este intotdeauna costisitor, fiind direct proportional cu valoarea automobilului. Insa acum nu mai este nevoie sa schimbati parbrizul pentru ciobituri si zgarieturi. Specialistii Turbocon vin in ajutorul dumneavoastra cu o solutie de ultima generatie.

Turbocon este partener si distribuitor autorizat GlasWeld pentru Europa de Est, iar echipa noastra a fost antrenata de profesionistii companiei, astfel incat intotdeauna veti beneficia de servicii de cea mai inalta calitate si de o lucrare la standarde vestice.

In cazul in care parbrizul sau geamul prezinta urme de zgarieturi, pete sau matuire, consultati pagina noastra de reparatii zgarieturi parbriz sau contactati-ne pentru evaluarea corecta a daunei.

Pentru programari si alte informatii

Cum reparam un parbriz ciobit?

  1. Punctul de impact (ciobitura din parbriz) este curatat si uscat, astfel incat toate impuritatile sa fie indepartate
  2. Pozitionam dispozitivul Glasweld si injectorul EcoVac.
  3. Orificiul este vidat. In 10% din cazuri, este necesara perforarea parbrizului pentru acest proces.
  4. Primul tip de rasina este introdus in orificiu, ciobitura devenind practic invizibila.
  5. Rasina este uscata cu ajutorul unei lampi circulare ultraviolete 3D. Astfel, rasina se va usca uniform iar reparatia va fi perfect “camuflata” in parbriz.
  6. Al doilea tip de rasina este aplicata peste zona reparata, eliminand orice fel de imperfectiune a structurii lucrarii.
  7. Se curata urmele in plus, iar cu ajutorul unui polish local, vom cosmetiza locul unde a fost ciobitura in parbriz.
 

Afla mai multe informatii accesand si pagina noastra cu intrebari frecvente.

Beneficiile acestui serviciu:

  • Pretul este de 150 RON+TVA, indiferent de marca sau tipul parbrizului. La polul opus, inlocuirea parbrizului porneste de la 300-400 de lei si poate ajunge la cateva mii de euro.
  • Parbrizul nu este inlocuit – Astfel integritatea acestuia nu este afectata si nu sunteti nevoiti sa faceti compromisuri prin alegerea unui model mai ieftin in locul unuia original. De asemenea, sunteti feriti de eventuale probleme de montaj sau ulterioare.
  • Lucrarea este realizata in aceeasi zi in care aveti programarea si dureaza circa 30 de minute, deci nu va fi nevoie sa asteptati zile intregi fara automobil la dispozitie. Puteti savura o cafea sau o discutie captivanta cu unul dintre colegii nostri pasionati.

 

ATENTIE! Reparam orice tip de geam sau suprafata din sticla . Pentru detalii accesati pagina noastra de reparatii geamuri.