fbpx

Reparatii zgarieturi parbriz

Parbrizul este cel care ne fereste de intemperii, insa nu este imun la zgarieturi sau matuire in timp. Fie ca vorbim despre pietricele de pe sosea sau despre un moment cand ai apasat putin prea energic cu racleta, de multe ori rezultatul este un parbriz zgariat. Uita insa de nervi sau de cheltuielile considerabile cu inlocuirea parbrizului avariat. Echipa specializata pe geamuri si parbrize de la Turbocon elimina orice fel de zgarieturi ale parbrizului, lunetei sau oricarui alt geam al masinii dumneavoastra. Indiferent de model sau marca.

In cazul in care parbrizul sau geamul este ciobit, consultati pagina noastra de reparatii ciobituri parbriz sau contactati-ne pentru evaluarea corecta a daunei.

Pentru programari si alte informatii

Procesul de eliminare a zgarieturilor din parbriz sau geam:

  1. Suprafata geamului este decontaminata astfel incat nicio impuritate nu va afecta integritatea lucrarii efectuate ulterior.
  2. Geamul este uscat integral.
  3. Zgarietura este marcata.
  4. Suprafata din geam este polisata abraziv cu un instrument special.
  5. Imperfectiunile ramase sunt eliminate.
  6. Zgarieturile din parbriz sunt eliminate perfect, fara a exista vreun risc ca acestea sa reapara odata cu trecerea timpului. In urma procedurii, este exclusa aparitia efectului de lupa sau a altor imperfectiuni care pot duce la scaderea vizibilitatii.

Aflati mai multe informatii accesand pagina noastra de intrebari frecvente.

Beneficiile acestui serviciu:

  • Evitati inlocuirea parbrizului sau geamului.
  • Economisiti bani.
  • Reparatia este gata in ziua programarii.
  • Se pastreaza montajul din fabrica al pabrizului.

 

ATENTIE! Reparam orice tip de geam sau suprafata din sticla . Pentru detalii accesati pagina noastra de reparatii geamuri.